Ως εδώ η κοροϊδία κ. Μητσοτάκη

Με θλίψη και οργή παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες την άθλια επικοινωνιακή διαχείριση του δυστυχήματος στα Τέμπη από τον απερχόμενο πρωθυπουργό και το επιτελείο του μέσα και έξω απο το Μαξίμου.

Μετά το δυστύχημα αντί η κυβέρνηση να κάνει όλες τις ενέργειες εκείνες για να διασφαλίσει ότι θα μάθουμε γιατί και πώς έγινε το θλιβερό αυτό συμβάν ξεκίνησε ένα απαράδεκτο επικοινωνιακό παιχνίδι.

Πρώτα φταίει ο σταθμάρχης, μετά φταίει και ο υπουργός, μετά φταίνε όσοι κυβέρνησαν τη χώρα, μετά ζητάμε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ελέγξει το γιο του που είναι σύμβουλος του εξαναγκασμένου σε παραίτηση υπουργού, μετά φτιάχνουμε επιτροπή βάζοντας στον πάγο την επιτροπή διερεύνησης σιδηροδρομικών ατυχημάτων που ψήφισε ο ίδιος ο Μητσοτάκης γιατί έπρεπε το πόρισμα να είναι όπως το θέλει.

Την ίδια στιγμή δημοσιογραφικά κοράκια έβγαιναν ευθαρσώς και έδιναν τηλεοπτικές συμβουλές πώς θα ξεπεράσει η κυβέρνηση την κρίση μετά τα Τέμπη.

Φτάνει πια κ. Μητσοτάκη. Η επικοινωνιακή προσέγγιση της πραγματικότητας καταρρέει σα χάρτινος πύργος, όταν δεν υπάρχει κανένα υπόβαθρο ουσιαστικής αντιμετώπισης κρίσεων.

Κανένας σεβασμός στο δράμα των ανθρώπων που έχασαν τους δικούς τους και μοναδική μέριμνα του σάπιου συστήματος να μείνει ο Μητσοτάκης ατσαλάκωτος.

Διεκδικούμε να λάμψει η αλήθεια και να δικαιωθούν οι άνθρωποι που λείπουν από τις οικογένειές τους, από τους δικούς τους ανθρώπους. Να μάθουμε πως βρέθηκε ο σταθμάρχης σε αυτή τη θέση ευθύνης, να μάθουμε γιατί διεκόπη η λειτουργία των δευτεροβάθμιων συστημάτων ελέγχου, να μάθουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Και ο Μητσοτάκης δε θέλει την αλήθεια γιατί τσαλακώνει το προφίλ του. Μόνο αυτό τον νοιάζει.

Skip to content